Våra tjänster

Med fokus e-handel.

HOSTING

Molntjänst anpassat och prestandaoptimerat för drift av Magento 2

Oddnys molntjänst är helt anpassat och optimerat för drift av Magento 2, och de moduler och funktioner som tillkommer i Oddnys grundpaket.

Det ni får:

  • Övervakning, larm & support

  • Regelbundna backups

  • Regelbundna uppdateringar av hård/mjukvara

  • Skalbar miljö för trafikökning

  • Automatiserad process för deploys

 

UTVECKLING

Effektiv utveckling av Magento 2 - paketerat och redo att anpassas

Den utveckling som Oddny utför avser att på ett effektivt sätt nå leverans som ger kundvärde. Det är de enkla lösningarna som är briljanta. Att uppfinna hjulet om och om igen går emot vårt tänk. Vi bygger modulärt och återanvändbart!

Oddnys utvecklingsteam har lång erfarenhet av webb, e-handel och Magento. Erfarenhet som passar väl för att hitta smarta lösningar för dina behov.

 

Marknadsföring

Nå nya och befintliga kunder på kanaler som Google och Facebook

Marknadsföring på kanaler som Facebook och Google är absolut nödvändigt för en e-handlare som vill växa. Men det krävs en teknisk grund, spårning och möjlighet till uppföljning för att kunna optimera resultat och verkligen lyckas.

Hos Oddny får du teknisk kompetens som förstår marknadsföring och kan anpassa och optimera relevanta kanaler för bästa resultat. Allt detta under samma tak. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi arbetar med marknadsföringen för våra kunder.

 
 

Få kontroll på din e-handel och ta rätt beslut baserat på statistik och data

Hur presterar din e-handel idag? Är din e-handel lönsam? Viktiga frågor som få e-handlare kan ge tydliga svar på. Att hitta relevanta KPI:er och beslutsunderlag är en djungel och kan vara en utmaning.

Vi på Oddny har mångårig erfarenhet av e-handel och har gjort flera intressanta resor med stora varumärken. Erfarenhet och kunskap som vi tar med oss in i alla våra samarbeten. Har ni behov av digital affärsutveckling, ecom/projektledning eller hjälp med en översyn och analys av er e-handel - hör av er till oss. 

analys & strategi

E-handelspårning

Att ha en bra struktur för e-handelsspårning, eller "tracking", är grundläggande för dig som vill ta beslut baserat på fakta och statistik. Med en bra struktur har du även möjlighet att förbättra och optimera din marknadsföring för bästa resultat.

Hos Oddny får du en färdig struktur för tracking, kopplingar och feeds till Facebook/Instagram och Google.

 

Kom förbi på en kaffe så berättar vi mer!