© 2019 by Oddny AB

Snabbt på marknaden med världens ledande e-handelsplattform

Plug'n'Play

Kom igång snabbt

 

Oddny Plug'n'Play är precis som det låter - du kan snabbt komma igång med din e-handel idag och börja sälja inom några timmar. Med vår SaaS-lösning på Magento 2 slipper du tunga investeringskostnader. Detta på en av världens mest kraftfulla e-handelsplattform, med ett färdigt responsivt tema fullt med funktionalitet som tar din e-handel till nästa nivå!

Genom att välja Oddny och Magento 2 har du möjlighet att växa och skala upp din e-handel obehindrat.

Få kontroll

 

Få full kontroll på alla aspekter av din e-handel genom att välja Oddny Plug'n'Play på Magento 2. Med vår expertis får du hjälp att utforma, anpassa och integrera din e-handel för en effektiv infrastruktur. Vi har en färdig struktur för tracking och uppföljning som ger dig kontroll på dina siffror och KPI:er. Få beslutsunderlag baserat på fakta!

Ta "rätt steg i taget" och vidareutveckla din e-handel utan att din affär behöver stanna upp.

Trygghet

Marknaden är full av plattformar, vilket snabbt blir en tuff djungel för en e-handlare att ta sig igenom. Att välja rätt är viktigt! Men varför låsa in dig på en egenutvecklad plattform som bara ett fåtal personer behärskar?

 

Magento är en open source-plattform med en av de största nätverken av utvecklare i världen. Du låser därför inte in dig hos en leverantör. En bra försäkring när många lovar brett men håller tunt.

Testa vår M2-lösning, du kommer gilla oss!

Förbättrad kundupplevelse

Magento 2 är utvecklad med kundupplevelse som fokus. Det har gjorts förbättringar för ett responsivt tema, effektivare flöden och med tydligare utchecknings-process med färre steg till köp. Många små onödiga steg har tagits bort eller effektiviserats för bättre konvertering.

Prestanda & skalbarhet

Magento 2 har inbyggd stöd för cachehantering. Med varnish cache reduceras laddningstider och ger avsevärt bättre prestanda. Plattformen är skalbar och är anpassad att hantera mer än 2 miljoner sidvisningar och uppemot 250,000 ordrar i timmen.

Flexibel arkitektur

Med en ny modulär kodbas underlättas underhåll och anpassningar för flexiblare drift. Magento 2 har även mer omfattande API:n och kan därmed integreras effektivt med andra system. Slutligen finns det en uppsjö av kvalitativa moduler tillgängliga via Magento Marketplace.

Förbättrat admingränssnitt

Magento 2 kommer med ett användarvänligt gränssnitt för administration. Strukturen är renare och strömlinjeformad för enklare hantering av innehålla och produkter. Gränssnittet är också mer anpassat för touch-skärm, vilket underlättar ändringar på surfplatta och mobil.