magento-logo-adobe.png
PLUG AND PLAY MED MAGENTO 2

SAAS

Det finns idag en stor mängd olika e-handelsplattformar att välja på. Ska man välja open source, ett helt egen-utvecklat system eller en hyrlösning/SaaS (system as a service)? Att hitta rätt kan vara en utmaning.

Vi på Oddny har valt en hybridmodell med en hostad lösning på Magento 2, färdigpaketerad med tema och funktioner som gör att du kan börja sälja dina produkter på bara några dagar.

Magento 2

Magento är en av de mest använda e-handelsplattformarna världen över och har en enorm community av professionella användare. Plattformen är byggd och utformad för e-handel specifikt, vilket är en styrka jämfört med många av dagens system som gör lite av allt.

Är du ute efter ett skalbart system som du kan växa med och anpassa för din verksamhet, välja Magento 2!

Skräddarsydd

Med Oddnys hostade lösning på Magento 2 får du inte bara ett lösning som är fullproppad med moduler och funktioner som täcker dina behov som e-handlare. Du har också möjligheten att fullt skräddarsy systemet för att passa din verksamhet och infrastruktur.

 

 

HOSTING

Molntjänst anpassat och prestandaoptimerat för drift av Magento 2

UTVECKLING

Effektiv utveckling av Magento 2 - paketerat och redo att anpassas

MARKNADSFÖRING

Nå nya och befintliga kunder på kanaler som Google och Facebook

ANALYS & STRATEGI

Få kontroll på din e-handel och ta rätt beslut baserat på statistik och data

magento-logo-adobe.png
Snabbt och enkelt med Magento 2

Kom igång snabbt och enkelt med din e-handel med vårt grundpaket på Magento 2 - fullproppad med funktioner som underlättar för dig och din kund!

Våra kunder

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.